930 x122 grota rece

gașca zurli

VIVO! PITEȘTI ȘOCHEAZĂ! PRIMA REACȚIE OFICIALĂ

Vivo! Pitești șochează! Prima reacție oficială. Publicația noastră v-a informat astăzi că centrul comercial Vivo! Pitești a fost amendat din cauza unor nereguli grave depistate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș la un spectacol pentru copii (amănunte despre subiect, AICI).

Citiți și: Incendiu la o casă din Argeș!

În urmă cu puțin timp, reprezentanții centrului comercial ne-au transmis pe adresa redacției prima declarație oficială din partea Vivo! Pitești cu privire la evenimentul de marți, 31 octombrie 2017:

”VIVO! Pitești a organizat pe 31 octombrie 2017 un eveniment de Halloween care a avut în program și un spectacol susținut de Gașca Zurli. Spectacolul s-a bucurat de un interes mare din partea locuitorilor din Pitești și a atras, în special între orele 17:30 – 18, un număr mare de vizitatori suplimentari.

Citiți și: Încă un accident! Un mastodont și un autoturism s-au ciocnit pe DN65, în Argeș

Din motive de siguranță, centrul comercial a decis să limiteze temporar accesul în incintă, obiectivul principal fiind siguranța tuturor vizitatorilor.

Din punct de vedere organizațional, pentru a evita incidente și a preveni situații neprevăzute, VIVO! Pitești a luat în fiecare moment toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța vizitatorilor săi.” transmit reprezentanții centrului comercial.

Vivo! Pitești nu dă, însă, răspunsuri punctuale în legătură cu neregulile constatate de ISU. Absolut niciunul! Pur și simplu o „scaldă”! Reacția centrului comercial șochează în condițiile în care, potrivit constatărilor făcute de ISU Argeș, în incintă au fost lăsate să intre ”peste 1.000 de persoane”, fără a fi respectate regulile obligatorii de siguranță!

Ce s-ar fi întâmplat dacă cineva ar fi fost rănit? Reprezentanții Vivo! Pitești ar fi declarat și atunci că centrul comercial a luat măsuri „pentru a asigura siguranța vizitatorilor săi”?

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90