EcoMoto 930×122

abonamente

Vodafone, decizie radicală în România!

Vodafone, decizie radicală în România!

Citiți și: Exclusiv. Descoperire neașteptată în Argeș Mall: A apărut și nimeni nu știe cum!

Vodafone România, al doilea jucător local de telecomunicații mobile, va scumpi în următoarea perioadă preţul abonamentelor la telefonia mobilă cu 3%.

Măsura a fost luată pentru a susţine nivelul inflației și se încadrează în clauza introdusă anul trecut, prin care compania își rezerva dreptul să coreleze tarifele cu nivelul inflației.

Citiți și: O nouă firmă pe piața RCA! Prețuri sub medie!

Operatorul a început deja să notifice clienţii afectaţi de majorarea preţurilor, transmite Economica.net.

Iată notificarea pe care unii dintre abonații Vodafone au primit-o:

Vodafone, decizie radicală în România!

,,În contextul majorării constante a costurilor legate de furnizarea serviciilor mobile, reflectate în datele publicate recent de către Oficiul European de Statistic – Eurostat pentru România, potrivit cărora rata medie a inflației în anul 2122 a fost de 12%, iar pentru începutul acestui an (primele luni din 2023) este de 13,4%, te informăm că, începând cu următoarele facturi, vom indexa valoarea serviciilor cu un procent de 3%, indexarea fiind limitată potrivit clauzelor contractuale având în vedere depășirea pragului comunicat.

Modificarea este valabilă în cazul abonamentelor pentru care se aplică indexarea anuală a prețului serviciilor conform prevederilor art. 3.1. din Clauzele Contractuale Principale pentru furnizarea serviciilor post-plătite”.

Încă doi operatori au luat măsuri similare anul trecut, respectiv Orange și Telekom.

Detalii, AICI – Vodafone scumpește abonamentele de telefonie mobilă, din cauza inflației

Sursă foto: Descriptiv/Arhivă

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90