Donaris 930 x 122

abonamente

Vodafone, decizie radicală în România!

Vodafone, decizie radicală în România!

Citiți și: Probleme la Vodafone! Ce s-a întâmplat

Vodafone România, al doilea jucător local de telecomunicații mobile, va scumpi în următoarea perioadă preţul abonamentelor la telefonia mobilă cu 3%.

Măsura a fost luată pentru a susţine nivelul inflației și se încadrează în clauza introdusă anul trecut, prin care compania își rezerva dreptul să coreleze tarifele cu nivelul inflației.

Citiți și: Vodafone scumpește abonamentele. Ce clienți vor plăti mai mult

Operatorul a început deja să notifice clienţii afectaţi de majorarea preţurilor, transmite Economica.net.

Iată notificarea pe care unii dintre abonații Vodafone au primit-o:

Vodafone, decizie radicală în România!

,,În contextul majorării constante a costurilor legate de furnizarea serviciilor mobile, reflectate în datele publicate recent de către Oficiul European de Statistic – Eurostat pentru România, potrivit cărora rata medie a inflației în anul 2122 a fost de 12%, iar pentru începutul acestui an (primele luni din 2023) este de 13,4%, te informăm că, începând cu următoarele facturi, vom indexa valoarea serviciilor cu un procent de 3%, indexarea fiind limitată potrivit clauzelor contractuale având în vedere depășirea pragului comunicat.

Modificarea este valabilă în cazul abonamentelor pentru care se aplică indexarea anuală a prețului serviciilor conform prevederilor art. 3.1. din Clauzele Contractuale Principale pentru furnizarea serviciilor post-plătite”.

Încă doi operatori au luat măsuri similare anul trecut, respectiv Orange și Telekom.

Detalii, AICI – Vodafone scumpește abonamentele de telefonie mobilă, din cauza inflației

Sursă foto: Descriptiv/Arhivă

Kaia 555×222
Pizza Sapori Italia 570 90