Donaris 930 x 122

Gentea

,,Vom interzice de luni până vineri! Școlile de șoferi nu vor mai putea circula!” Iată orarul

,,Vom interzice de luni până vineri! Școlile de șoferi nu vor mai putea circula!” Iată orarul

Citiți și: Decizie de ultim moment! Se întâmplă la Bazinul Olimpic

Într-o întâlnire neanunțată public de către Primăria Pitești, reprezentanți ai administrației locale, președinții asociațiilor de locatari din Războieni și Banatului dar și mai mulți oameni s-au reunit pentru a discuta problemele cu care se confruntă locuitorii acestor zone.

Cu toate că detaliile întâlnirii nu au fost făcute publice inițial, un reporter de la ePitești a fost prezent pentru a aduce în atenția publicului chestiunile abordate.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

,,Vom interzice de luni până vineri! Școlile de șoferi nu vor mai putea circula!” Iată orarul

Detalii, AICI. – Capriciile comunicării! Primăria informează după propriile reguli: ce vrea și când vrea –

Cristian Gentea a vorbit și despre proiectul privind interzicerea accesului mașinilor de școli de șoferi în municipiu, în anumite intervale orare.

Precizările edilului pe marginea proiectului, mai jos:

 

Amănunte despre proiectul inițiat de Gentea în legătură cu școlile de șoferi, dar și despre orar, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Petrescu George spune:

    Nu ar fi mai bine sa facă doar orele de teorie?
    De condus învață ei singuri. În centru nu se poate, o sa interziceți și Exercițiu…..mai rămâne sa ii învârtim pe la stadion în cerc.
    Ne îtrebam de ce sunt accidente.
    Când este aglomerat nu poți să îi înveți……o să mai interziceți și circulația pe doua trei strazi(oricum sunt câteva toate) și apoi vă intrebați ce invată în timpul școlii de circula atât de prost si fac accidente.
    Cei mai PERICULOSI IN TRAFIC SUNT TAXIMETRIȘTIi. Circulă haotic. Nu am mai văzut un echipaj de politie in intersecții de ani de zile. Vin doar cu radarul și dimineața la scoli sa amendeze mămicile. Soluția cu banda 1 sa scrie SCOALA și sa poată parca în anumite intervale orare nu o agreați. Sa scrie la Politia Circulație ,,POLITIA DE BIROU, ca în trafic nu îi găsești.
    Sa dea câteva amenzi pentru incadrare necorespunzătoare în intersecții și să vedeți cum se fluidizarea traficul. Dar cine??? Pustiu.
    Este singurul oraș din România în care se ridica astfel de probleme. Prea multă răutate.

  • Traian spune:

    Un lucru bun , domnii instructori sa i-a o pauza de cafea dimineața iar la seara între orele 15:00-16:30 pot lua o pauza de ” numărat bani” sau alte îndeletniciri. Sa speram ca primăria se va tine de cuvânt de aceasta data .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90