Donaris 930 x 122

campanie

TOMBOLĂ CU PREMII: ASPIRATOARE, MIXERE SAU POLIZOARE

O asociaţie pentru reciclare şi Primăria Piteşti vor organiza în zilele de vineri, 21 noiembrie, şi sâmbătă, 22 noiembrie, o nouă campanie de colectare a deşeurilor electronice, electrice şi electrocasnice (DEEE). Campania se va desfăşura în intervalul orar 10-17. Cei interesați îşi vor putea duce aparatele electrice de care vor să scape la unul dintre cele cinci centre de colectare care vor fi amenajate în oraş: în Piaţa Primăriei, în piaţa Smârdan, în piaţa Găvana, în piaţa Traian şi în Trivale, la complexul comercial 2.

Citiți și: Acțiune neobișnuită în Argeș! Ce vor face oamenii

Pentru aparatele de dimensiuni mari se vor acorda şi cupoane valorice la predarea acestora. Aparatele electrice defecte sau vechi vor putea fi preluate şi direct de la domiciliu, gratuit, în baza unor programări prealabile la numerele de telefon 0741.221.908 şi 0800.444.800.

Toţi cei care vor participa la campanie vor fi înscrişi la o tombolă, la care vor avea șansa să câştige aspiratoare, cafetiere, mixere, polizoare unghiulare şi truse pentru accesorii şi scule. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, extragerea urmând să aibă loc la Primăria Piteşti pe 22 noiembrie, de la ora 18.

Citiți și: Pitești. Anunț de la Salubritate! GRATUIT săptămâna viitoare!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3