Donaris 930 x 122

brad

VREI UN BRAD DE CRĂCIUN? IATĂ CÂT COSTĂ!

Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva pune în vânzare în acest an aproximativ 60.000 de pomi de Crăciun, din speciile brad şi molid, o cantitate similară cu cea a anului trecut, iar preţurile rămân neschimbate, respectiv între 10 şi 30 de lei, potrivit informaţiilor furnizate de conducerea regiei.

Citiți și: Darul vieții de Crăciun: Patru nou-născuți la Spitalul Județean din Pitești

Preţurile de vânzare a pomilor de Crăciun din producţia Romsilva sunt aceleaşi ca şi în ultimii ani, respectiv: pentru pomii de Crăciun recoltaţi din regenerări naturale, între 10 şi 30 de lei, în funcţie de specie şi înălţime, iar pentru pomii cu înălţimea de peste 3 metri, consideraţi comenzi speciale, preţurile sunt stabilite de direcţiile silvice, pornind de la 20 de lei pentru fiecare metru înălţime. Pentu puieţii ornamentali, preţurile variază între 30 şi 150 de lei.

Vânzarea pomilor de Crăciun se va face de către fiecare direcţie silvică în parte (în Argeş, de către Direcţia Silvică Piteşti), în funcţie de comenzile primite de la agenţii comerciali, sau direct către persoanele fizice.

Citiți și: Cât costă brazii de Crăciun și de unde puteți lua ieftini

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3