930 pe 122 COSTACHE

prognoza

Prognoză: Vreme de primăvară, în plină iarnă. Ce temperaturi se anunță în weekend

Încălzirea vremii, deja simțită în Argeș, continuă în weekend.

Citiți și: Schimbări bruște de vreme: Diferențe de temperatură de până la 20 de grade

În toată Muntenia, „până în data de 23 ianuarie, valorile termice vor marca o creștere importantă. Maximele termice vor crește de la medii de -2…-1 grad, la medii de 10…11 grade, iar cele minime, de la medii de -11…-10 grade, la medii de 3…4 grade”, după cum precizează ANM.

Amintim că probabilitatea pentru precipitații mai importante cantitativ și pe arii extinse va fi în creștere după data de 23 ianuarie (la nivel de județ sunt așteptate inundații).

Citiți și: Argeș. Este aproape incredibil ce se va întâmpla în aceste zile

Dacă aveți de gând să plecați din județ în scop de relaxare, alegeți zona vestică a țării, unde temperaturile vor ajunge sâmbătă până la 15 grade.

Bucurați-vă de weekend, căci săptămâna viitoare, „temperatura aerului va marca o scădere treptată spre medii ale maximelor de 6…8 grade și ale minimelor, de -2…0 grade”, după cum prognozează ANM.

Foto: descriptiv: Cotidianul RO

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache