Donaris 930 x 122

cod galben

Vreme extremă în Argeș! Este cod galben!

În această dimineață, meteorologii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie au emis o avertizare Cod galben de vreme severă, care anunță intensificări ale vântului și viscol în mai multe zone ale țării.

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

Atenționarea meteorologică visează și nordul județului Argeș. Aceasta a intrat în vigoare astăzi, la ora 10.00, și este valabilă până miercuri, la ora 12.00.

Citiți și: Se întorc ninsorile! Alertă de vreme rea și fenomene extreme

În intervalul menționat în Carpații Meridionali și de Curbură, la altitudini de peste 1700 m, vor fi perioade cu viscol (rafale în general de 70…80 km/h), zăpada va fi spulberată, iar vizibilitatea redusă.

La munte vor mai fi perioade cu viscol și în zilele următoare.

Local și temporar în regiunile sud-vestice, iar miercuri (01 februarie) și în cele centrale și nord-estice vor fi intensificări ale vântului cu viteze în general de 50…55 km/h.

Foto descriptiv: Observator

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3