930 x122 grota rece

drumuri

VREME EXTREMĂ. POLIȚIA ARGEȘ, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ

Vreme extremă. Poliția Argeș, anunț de ultimă oră. Temperaturile extreme, viscolul și ninsorile abundente au întrerupt circulația rutieră pe mai multe drumuri din țară.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Care este situația în județul Argeș? Potrivit lui Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției Județene, la această oră traficul rutier pe drumurile din Argeș se desfășoară în condiții de iarnă, dar nu există artere de circulație închise sau blocate.

”La nivelul județului Argeș nu există drumuri blocate. Nu au fost probleme în trafic și nici nu există în momentul de față. Pe drumurile din județ s-a acționat pentru deszăpezire.”, precizează Florin Popa pentru ePitești.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

La rândul său, Consiliul Județean informează că în Argeș cea mai afectată este zona de sud.

„Astfel, pe DJ 508 Furduiești – Teiu – Buta, din cauza zăpezii viscolite, care a dus la acumulări mari de zăpadă pe carosabil, echipajele Regiei Județene de Drumuri Argeș împreună cu echipajele Poliției Rutiere intervin în vederea menținerii în stare practicabilă a drumului.

În aceeași situație se află și DJ 659 Rociu – Ștefan cel Mare, intervenindu-se cu utilaje de deszăpezire și antiderapant.”, potrivit sursei citate.

Sunt argeșeni care își exprimă public nemulțumirea față de felul în care s-a dezsăpezit: “Și de această dată autoritățile au fost luate prin surprindere. Probabil nu se așteptau să mai ningă. Interesant este că tot județul e înzăpezit. Probabil pe hârtii, deszăpezirea și antiderapantul și-au făcut treaba și anul acesta!

Un lucru este cert: oamenii “deștepți”, care au firmele de deszăpezit, au încasat bani frumoși în acest an, având în vedere că nu prea a nins.

Și acum întreb: șoferii care au avut accidente în perioada aceasta sau oamenii care și-au pierdut persoane dragi din cauza nepăsării autorităților cui cer socoteala?

Poliția amendează administratorii drumurilor cu o amendă minimă, de genul 250 de lei (cum am întâlnit anul trecut, atunci când, din cauza lipsei de indicatoare și a nedeszăpezirii drumului în curbă spre Băbana, autoturismul meu a suferit daune de 2.500 de lei, iar administratorul drumului a fost amendat de polițiști cu 250 de lei)!”, ne scrie un cititor al publicației noastre.

Vă reamintim că județul Argeș se află sub cod portocaliu de ger și sub cod galben de ninsori însemnate cantitativ, intensificări ale vântului și viscol. Amănunte despre temperaturile scăzute înregistrate în Argeș în această dimineață, AICI. (Foto: descriptiv) 

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90