EcoMoto 930×122

anm

Vreme severă în Argeș. Anunțul făcut de meteorologi

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi o avertizare și o atenționare de vreme rea, valabile și pentru județul Argeș.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Astfel, până mâine, 18 septembrie, la ora 12, local în vestul, nordul, centrul țării și la munte  (inclusiv zona montană din Argeș) temporar va ploua însemnat cantitativ. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

În regiunile sudice și sud-estice vor fi perioade în care pe alocuri instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse, descărcări electrice, grindină și vijelii, informează ANM. 

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

De asemenea, în intervalul  18 septembrie, ora 02:00 – 18 septembrie, ora 20:00, vântul se va intensifica treptat în toate regiunile. În sudul, estul, centrul teritoriului și la munte vor fi viteze în general de 55…75 km/h, iar pe creste rafalele vor depăși 80…100 km/h.

 Conform meteorologilor, vremea se va răci accentuat în toate regiunile, devenind deosebit de rece în vest, nord și centru. În zona montană înaltă, trecător, se vor semnala precipitații mixte.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90