930 x122 grota rece

reluarea circulației

Zăpadă de 5 metri pe Transfăgărășan. Când s-ar putea relua circulația

Stratul de zăpadă măsoară până la cinci metri grosime în unele zone pe Transfăgărășan. Imaginile filmate de curând pe spectaculosul drum încă arată un peisaj de iarnă.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Drumarii lucrează intens la curățarea șoselei.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov (DRDP Brașov) speră totuși ca circulația pe Transfăgărășan să se deschidă mai devreme decât termenul de 1 iulie.

Colegii noștri de la Districtul Bâlea lucrează intens la curățarea zăpezii acumulate peste iarnă pe versantul nordic al drumului. Acum se lucrează într-o zonă în care stratul de zăpadă depășește 5 metri grosime.

Cu toate acestea, dacă și vremea va ține cu noi, suntem încrezători că vom putea să deschidem șoseaua pentru circulația publică înainte de termenul obișnuit de 1 iulie.”, au scris pe Facebook cei de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov

Sursă foto/video: Facebook Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90