Donaris 930 x 122

alimente

ZECI DE TONE DE CARNE ȘI PEȘTE STRICAT, CONFISCATE ÎN PIEȚELE DIN ARGEȘ

Luna trecută Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş a făcut peste 370 de controale în pieţe agroalimentare, în magazine şi la ferme, ocazie cu care a constatat numeroase nereguli.

Citiți și: Vouchere de Paști. Suni și intră banii!

Cele mai frecvente au fost păstrarea alimentelor în condiţii improprii, lipsa documentelor de provenienţă a mărfurilor şi vânzarea de produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat.

Inspectorii sanitar veterinari argeșeni au dat amenzi însumând 5.000 de lei. De asemenea, au confiscat, pentru distrugere, produse alimentare în valoare de peste 300.000 de lei. Este vorba de 56, 5 tone de carne şi produse din carne, 1, 1 tone de peşte, 136 de litri de lapte, 3, 2 tone de produse lactate, 1.221 de ouă şi 814 kilograme de alte produse.

Citiți și: Când intră banii pe carduri în luna aprilie! Este oficial

PS: Legea interzice instituțiilor de control să dea publicității numele unităților controlate. (Foto: anpc.gov.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90