930×122 CAPRA 5

Cupei Caroli la Înot

Zilele Piteștiului, debut în forță! A început Cupa Caroli la Înot

Astăzi, 14 mai, s-a dat startul Cupei Caroli la Înot, competiție care se desfășoară la bazinul acoperit cu balon de pe strada Costache Negri.

Concursul se desfășoară pe parcursul a două zile, sâmbătă și duminică. De asemenea, mâine, începând cu ora 13:00, va avea loc și premierea câștigătorilor.

Cu această ocazie, edilul Cristian Gentea a ținut să ureze succes competitorilor.

„Sunt foarte bucuros de faptul că natația piteșteană, care are un renume, crește în continuare campioni!

Este un moment perfect pentru o asemenea competiție, din cel puțin două motive:

1. Avem un bazin refăcut cu sprijinul partenerilor Caroli Food, bază sportivă care arată excepțional și oferă condiții pentru antrenamentul sportivilor la nivel formare, performanță și master, legitimați în cadrul cluburilor din municipiul Pitești și județul Argeș afiliate la Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM);

2. Este debutul sărbătorilor municipiului! Pitești Fest, celebrăm zilele municipiului cu competiții sportive, activități culturale, concerte!

Felicitări părinților copiilor și tinerilor noștri, succes competitorilor, câștigă cei mai buni dar sunt campioni toți!”, a declarat primarul Cristian Gentea.

Consultă programul complet pentru Zilele Piteștiului, AICI: Surprize mari de Zilele Piteștiului! Artiști celebri vor urca pe scenă.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

New Profesional Consult 570×90