SMART KIDS 930X122

”Maratonul de viteză ROADPOL”

Ziua în care Poliția iese ”la vânătoare”. Va scoate toate radarele pe străzi!

Pe 21 aprilie se va desfășura o amplă acțiune la nivel european, pentru depistarea șoferilor vitezomani.

Citiți și: Ziua în care nimeni nu a scăpat! Este uluitor ce s-a întâmplat

Este vorba despre operațiunea ”Maratonul de viteză ROADPOL”, care va fi desfășurată de forțele de Poliție Rutieră din întreaga Europă pentru o perioadă de 24 de ore, de la ora 00:00 și până la ora 23:59.

Maratonul de viteză ROADPOL are loc în cadrul operațiunii de viteză de 7 zile (17-23 aprilie).

Citiți și: Conducătorii auto, sancțiune dură pentru această manevră! Cod Rutier actualizat

În România, campania a început de duminică, 9 aprilie, și se va derula până pe 23 aprilie.

„Conform graficului Roadpol, începând de duminică, 09.04 și până pe 23.04.2023, Poliția Română va organiza filtre (inclusiv cu mașini neinscripționate) pentru depistarea și sancționarea șoferilor ce depășesc regimul legal de viteză. În perioada 17 – 23.04.2023, se va desfășura operațiunea Speed Marathon, ce constă în scoaterea pe teren a tuturor aparatelor radar, inclusiv pe drumuri naționale și autostrăzi. Drumuri bune (și cu permisul în buzunar)”, se arată într-o comunicare transmisă de Poliția rutieră, potrivit publicației Gândul.

În România sunt desfășurate peste 350 de aparate radar, mai notează sursa citată.

Anul 2023 va marca a zecea oară când Maratonul de viteză se va desfășura pe tot continentul. În 2022, 19 țări au participat la Maratonul de viteză.

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90