930 x122 grota rece

CONSTANTIN_NICOLESCU_1

Nicolescu, la masă cu unul dintre cei mai puternici oameni de pe planetă

Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, va participa mâine, 26 noiembrie, la o importantă reuniune internaţională la care vine, în Bucureşti, şi unul dintre cei mai puternici oameni de pe planetă.

Este vorba de Forumul Economic din cadrul Summit-ului China–Europa Centrală și de Est, care se va desfășura la Palatul Parlamentului, cu începere de la ora 10.

La acest eveniment internațional vor fi prezenți și Excelența Sa Li Keqiang, premierul Republicii Populare Chineze, și Victor Ponta, premierul României, alături de reprezentanți ai mediului de afaceri și ai administrațiilor centrale și locale din China, România, Bulgaria, Polonia, Ungaria, Slovacia, Republica Cehă, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Croația, Bosnia și Herțegovina, Estonia, Albania, Letonia, Lituania și Macedonia.

Miercuri, 27 noiembrie, Nicolescu va asista şi la discursul pe care premierul Republicii Populare Chineze, Li Keqiang, îl va susţine în sala de plen a Camerei Deputaților.

Amintim că în luna iulie președintele Consiliului Județean Argeș a participat în China la Forumul de dezvoltare a relațiilor de colaborare și afaceri între Republica Chineză și România.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3