New Profesional Consult 930 x 122

lara fabian

VA CÂNTA LA FEL DE BINE CA LARA FABIAN?

Nu cu mult timp în urmă v-am prezentat-o pe Ştefania Vorovenci, eleva de 17 ani din Mioveni care cântă nu în una, ci în două formaţii, ca solist vocal.

Citiți și: Poliția a intervenit! Tineri luați prin surprindere!

Ștefania ne anunță că în curând va participa la un concurs. Este vorba de o competiție la care vor fi prezenți elevi talentați din liceele argeșene, competiție care se va desfășura pe 25 februarie. ,,Particip la acest concurs cu câţiva colegi foarte talentaţi. Împreună vom reprezenta liceul ,,Iulia Zamfirescu’’ din Mioveni. Avem în program muzică, teatru şi dans. Sunt sigură că va fi un concurs pe cinste’’, declară Ştefania Vorovenci pentru ePitești.

În concurs Ştefania va cânta o piesă dificilă, foarte dragă ei și extrem de populară în întreaga lume: ,,Je t`aime’’, melodie interpretată de Lara Fabian. (Foto: Facebook Ștefania Vorovenci)

Citiți și: Probleme la Uzina Dacia!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3