pizzeria sapori  930 122

buletine vot

alegeri

UN PESEDIST VA TIPĂRI BULETINELE DE VOT PENTRU CONSILIUL JUDEŢEAN!

Prefectul Mihai Oprescu a anunţat astăzi finalizarea procesului de selecţie a ofertelor pentru tipărirea buletinelor de vot pentru alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean Argeș.

Citiți și: SURPRIZĂ! CINE VA TIPĂRI BULETINELE DE VOT PENTRU ARGEȘ

A fost înregistrată o singură ofertă, cea a Tiparg SA, societate controlată de omul de afaceri Marcel Proca, de la PSD, fost prefect al judeţului. Tiparg va asigura tipărirea la un cost de 0,025 de lei pentru o pagină (buletinele de vot vor avea opt pagini, conform legii, deşi sunt doar şapte candidaţi înscrişi!).

În total Consiliul Judeţean va scoate din buget 120.000 de lei, fără TVA, pentru buletinele de vot (instituției îi revine obligaţia acoperirii cheltuielilor ocazionate de organizarea de alegeri pe plan judeţean). Hârtia va fi luată de la Administraţia Rezervelor de Stat. Pentru alegerile de la Consiliul Judeţean, care, reamintim, se vor desfășura pe 25 mai, în aceeași zi cu europarlamentarele, vor fi tipărite 596.189 de buletine de vot.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90