930 x122 grota rece

autoturism

MAȘINĂ FURATĂ ÎN BUCUREȘTI, GĂSITĂ DE POLIȚIE ÎN ARGEȘ

Dispeceratul Poliției Argeş a fost sesizat cu privire la faptul că un autoturism furat din Bucureşti a fost dat în urmărire naţională. Imediat au fost alertate echipajele de poliţie aflate în teren.

Citiți și: Incident cu pietoni implicați. Poliția a intervenit

În scurt timp de la primirea sesizării patrula de ordine şi siguranţă publică a Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului a dat de urma autoturismului. Mașina a fost oprită în trafic. La volanul autoturismului furat se afla un timișorean în vârstă de 23 de ani. În autovehicul mai erau alți doi timișoreni, de 18 și 26 de ani, și un bărbat de 53 de ani din orașul Otopeni, din județul Ilfov.

Suspecții au fost reținuți și predați ulterior Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti-Serviciul Furturi Auto. De asemenea, și autoturismul furat a ajuns la polițiștii bucureșteni. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Scene violente în Pitești. Imaginile exclusive, apărute după scandalul de pe bulevard

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90