pizzeria sapori  930 122

contrabandiști

PERCHEZIȚII ÎN DOUĂ JUDEȚE LA CONTRABANDIȘTII DE ȚIGĂRI

Polițiștii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (B.C.C.O.) Pitești au participat în această dimineață la 46 de percheziţii la domiciliile unor persoane şi la sediile unor societăţi comerciale din județele Dolj şi Mehedinţi.

Citiți și: Percheziții în Argeș! Fapte grave într-un local și la păcănele

Ei s-au aflat alături de colegii lor de la B.C.C.O. Craiova și de la Serviciile de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, Gorj, Mehedinţi şi Vâlcea și de jandarmi din Dolj. Acțiunea a fost coordonată de procurorii D.I.I.C.O.T. Craiova.

A fost vizată destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în contrabandă cu ţigări.

Citiți și: Percheziții în Argeș. „Călcat” de polițiști pentru că avea prea mult alcool

Din investigaţii a reieşit că în perioada octombrie 2014-martie 2015 în Dolj şi Mehedinţi a acţionat o grupare infracţională transfrontalieră, care făcea contrabandă cu ţigări din Serbia, Bulgaria, Republica Moldova şi Ucraina. Prejudiciul cauzat statului prin sustragerea de la plata taxelor şi accizelor este de peste 250.000 de euro.

La sediul D.I.I.C.O.T. Craiova vor fi aduse 10 persoane pentru audieri. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90