Kaia 930 x 120

curs

CURS DE LEGĂTOR MANUAL, ORGANIZAT ÎN PITEȘTI

Profesional New Consult organizează în perioada următoare în Piteşti cursul de legător manual (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-legator-manual). Este un curs necesar tuturor celor care activează în departamente specializate de arhivare a documentelor şi nu numai.

Citiți și: Cea mai cunoscută firmă de formare organizează Ziua Porților Deschise în Pitești

Ocupaţia de legător manual (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-legator-manual) cuprinde toate activităţile și procedurile necesare pentru executarea lucrărilor de asamblare mecanică, manuală şi specială a tipăriturilor, a documentelor în vederea obţinerii unui tot unitar. Legătorul este persoana care adună, îndosariază şi urmărește documentele pentru a constitui dosarele necesar a fi arhivate, sens în care colaborează îndeaproape cu arhivarul pentru a ordona şi lega întocmai documentele conform nomenclatoarelor aprobate.

Cursul de legător manual (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-legator-manual) este oferit de Profesional New Consult la preţul de 600 de lei, preţ care poate fi achitat în rate, asigurându-se suport de curs elaborat şi complet.

Citiți și: Pitești: Acum ai șansa! Transformă-ți pasiunea pentru machiaj într-o carieră de succes!

De asemenea, în perioada următoare vor demara și alte cursuri:

-Curs arhivar – 700 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar)

-Curs arhivist – 1.250 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivist)

-Curs inspector resurse umane – 400 de lei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane).

Pentru detalii suplimentare vă puteţi adresa centrului de educaţie Profesional New Consult la adresa sa din Piteşti: strada Victoriei, nr.36, etaj 3 (lângă pubul Guiness). De asemenea, aveți la dispoziție și următoarele coordonate:

Telefon: 0744.974.775, 0784.045.025 și 0784.333.777

Fax: 0348.436.899

E-mail: office@profesionalnewconsult.ro

Site: www.profesionalnewconsult.ro.

555×222 grota rece
570×90 MAIA