930×122 CAPRA 5

profesional new consult

CURS DE TATUAJ COSMETIC – OFERTA COMPLETĂ

Profesional New Consult organizează în această vară curs de Tatuaj Cosmetic/Microblading http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent, tatuaj semipermanent al ochilor, sprâncenelor și buzelor, curs susţinut de Adrian, un formator cu experienţă în domeniu, care a avut sesiuni de training în mai multe localităţi din ţară, la care au participat inclusiv persoane din SUA.

Citiți și: Pitești: Transformă-ți pasiunea într-o meserie: Cariera ta începe aici!

Costul cursului este de 1.200 de lei, cost care include toate materialele şi ustensilele necesare realizării unor lucrări profesionale (aparate, mulaje, ace, pigmenţi – toate de calitate excepţională, din SUA şi Israel, asigurate de societatea de formare profesională pe parcursul derulării cursului).

Urmând cursul de Tatuaj Cosmetic/Microblading http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent, veţi deprinde tehnica pigmentării şi repigmentării cosmetice a buzelor, ochilor şi sprâncenelor, desigur tehnica fiind perfecţionată la curs sub îndrumarea formatorului specialist în domeniu. De asemenea, vă veţi însuşi și cele mai noi şi moderne tehnici de lucru, cum ar fi aceea de microblading.

Citiți și: Pitești: Cursul care îți poate schimba viața! Începe acum o carieră într-un domeniu foarte căutat

Participând şi absolvind cursul de Tatuaj Cosmetic/Microblading http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj-semipermanent, veţi cunoaşte o activitate extrem de solicitată pe piaţa muncii din România şi nu numai, acest tip de serviciu fiind extrem de cerut în saloanele din străinătate, acolo unde specialiştii în domeniu sunt foarte puţini.

Noţiuni de teorie, dar mai ales de practică vor fi abordare în cadrul cursului, practica realizându-se atât pe mulaje care imită structura anatomică umană, cât şi pe modele umane.

Cursul durează 3 zile a câte 8 ore pe zi şi este oferit la preţul de 1.200 de lei, cost care poate fi achitat şi în rate.

De asemenea, participând la cursul organizat de Profesional New Consult veţi primi sfaturi utile privind aparatele de tatuat cosmetic cele mai eficiente, tipurile de ace în funcţie de zona de acoperire și tipurile de machiaje, cum ar fi cel fir cu fir, extrem de solicitat.

Important! Înscrieți-vă la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe data de 31.08.2016 și veţi intra în campania cu premii denumită generic „O vară a cunoaşterii”: http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data mai sus menţionată şi să participaţi la acestea, intrând astfel în competiţia la finalul căreia veți putea câştiga premii însemnate: televizor, tabletă, telefoane mobile.

Mai multe detalii despre curs puteţi obţine de la centrul de formare profesională al Profesional New Consult:

Telefon – 0784.045.025, 0784.333.777, 0725.420.330

E-mail – office@profesionalnewconsult.ro

Web – www.profesionalnewconsult.ro.

Alte cursuri de înfrumuseţare organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Stilist Unghii – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii

Curs Machiaj/Make-up – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj

Curs Tehnician Maseur – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-masaj

Curs Coafor – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-coafor

Curs Pensat Profesional – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-pensat-profesional

Curs Frizer – http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-frizer.

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3