NOR CURIER 930X122

Arges

PORȚI DESCHISE LA POLIȚIA ARGEȘ ȘI DEFILARE ÎN PITEȘTI

Cu prilejul aniversării a 194 de ani de la prima atestare documentară a Poliţiei Române moderne, Poliția argeșeană a pregătit un program special.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Luni, 21 martie, de la ora 11, publicul poate participa la vernisajul expoziţiei temporare „Poliţia, tradiţie şi modernitate”. Expoziția va fi găzduită de Muzeul Judeţean din Pitești în perioada 21 – 27 martie şi va prezenta evoluţia Poliţiei Române de la „arnăuţi” şi până în prezent.

Marţi, 22 martie, de la ora 11, jurnaliştii acreditaţi vor participa alături de poliţişti la Cupa Presei la Tir, eveniment organizat în poligonul Budeasa din Piteşti. Tot în aceeaşi zi, de la ora 14, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti se va desfășura Cupa Ziua Poliţiei la Fotbal, un meci între echipa de fotbal a Poliției Argeş şi echipa procurorilor din unitățile de Parchet piteștene.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Miercuri, 23 martie, între orele 10 şi 12, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş va avea porţile deschise pentru a fi vizitat de elevi şi preşcolari. Ei vor fi întâmpinaţi de poliţiştii Serviciului Rutier, ai Serviciului Criminalistic şi ai Serviciului Acţiuni Speciale („mascații”). La rândul lor, în aceeaşi zi, Poliţiile Municipiilor Câmpulung Muscel şi Curtea de Argeş îşi vor deschide porţile tot pentru elevi şi preşcolari.

Vineri, 25 martie, de la ora 12, poliţiştii argeşeni vor defila cu tehnica Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş pe traseul Piaţa Primăriei – Piaţa „Vasile Milea” din Piteşti. De asemenea, în Piaţa „Milea” vor fi amenajate standuri expoziţionale cu tehnică de poliţie: laboratorul mobil folosit de Serviciul Criminalistic pentru realizarea cercetării eficiente la locul comiterii infracţiunilor, autospecialele utilizate de poliţişti în misiunile operative şi armele din dotarea luptătorilor SAS („mascații”).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3