TRAGEDIE ÎN PITEȘTI: POLIȚIST MORT ÎN PLINĂ STRADĂ | ePitesti
Jupiter 930 x 122

andrei gottwald

TRAGEDIE ÎN PITEȘTI: POLIȚIST MORT ÎN PLINĂ STRADĂ

Tragedie în Pitești: Polițist mort în plină stradă. Persoana găsită azi după-amiază în stop cardio-respirator pe o stradă din cartierul piteștean Războieni (detalii, AICI) a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă trimis la fața locului.

Citiți și: PITEȘTI: SPAIMĂ ÎN MAGAZIN. FEMEI SPERIATE DE MOARTE

Este vorba despre un polițist în vârstă de 32 de ani, Andrei Gottwald (foto). Bărbatul, din Pitești, era căsătorit și avea doi copii.

Citiți și: POLIȚIST MORT ÎN PLINĂ STRADĂ. CAUZA DECESULUI

Lucra la Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date Argeş, instituție a Ministerului Afacerilor Interne. Până în anul 2016 a activat la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Pitești.

Până la această oră, autoritățile nu au comunicat oficial cauza morții subite a bărbatului și nici dacă acesta avea probleme de sănătate.

Amintim că mai întâi la fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș, care ulterior a cerut intervenția echipajului SMURD.

În vara acestui an, la doar 41 de ani, un alt polițist argeșean, Alin Ionuț Ciobanu, a decedat în urma unui infarct (amănunte, AICI).

Nisan 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066