Donaris 930 x 122

andrei gottwald

TRAGEDIE ÎN PITEȘTI: POLIȚIST MORT ÎN PLINĂ STRADĂ

Tragedie în Pitești: Polițist mort în plină stradă. Persoana găsită azi după-amiază în stop cardio-respirator pe o stradă din cartierul piteștean Războieni (detalii, AICI) a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă trimis la fața locului.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Este vorba despre un polițist în vârstă de 32 de ani, Andrei Gottwald (foto). Bărbatul, din Pitești, era căsătorit și avea doi copii.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Lucra la Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date Argeş, instituție a Ministerului Afacerilor Interne. Până în anul 2016 a activat la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Pitești.

Până la această oră, autoritățile nu au comunicat oficial cauza morții subite a bărbatului și nici dacă acesta avea probleme de sănătate.

Amintim că mai întâi la fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș, care ulterior a cerut intervenția echipajului SMURD.

În vara acestui an, la doar 41 de ani, un alt polițist argeșean, Alin Ionuț Ciobanu, a decedat în urma unui infarct (amănunte, AICI).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90