Comdata 930 x 122

andrei gottwald

TRAGEDIE ÎN PITEȘTI: POLIȚIST MORT ÎN PLINĂ STRADĂ

Tragedie în Pitești: Polițist mort în plină stradă. Persoana găsită azi după-amiază în stop cardio-respirator pe o stradă din cartierul piteștean Războieni (detalii, AICI) a decedat, în ciuda manevrelor de resuscitare făcute de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă trimis la fața locului.

Citiți și: IMPACT VIOLENT. ACCIDENT MORTAL

Este vorba despre un polițist în vârstă de 32 de ani, Andrei Gottwald (foto). Bărbatul, din Pitești, era căsătorit și avea doi copii.

Citiți și: POLIȚIA, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ

Lucra la Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date Argeş, instituție a Ministerului Afacerilor Interne. Până în anul 2016 a activat la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Pitești.

Până la această oră, autoritățile nu au comunicat oficial cauza morții subite a bărbatului și nici dacă acesta avea probleme de sănătate.

Amintim că mai întâi la fața locului a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Argeș, care ulterior a cerut intervenția echipajului SMURD.

În vara acestui an, la doar 41 de ani, un alt polițist argeșean, Alin Ionuț Ciobanu, a decedat în urma unui infarct (amănunte, AICI).

Posada 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066