New Profesional Consult 930 x 122

isu

ACUM: OPERAȚIUNE DE SALVARE ÎN ARGEȘ

Acum: Operațiune de salvare în Argeș. Scenariu: doi turiști s-au accidentat pe munte, iar pentru salvarea lor acționează în zona Vârful Capra din Munții Făgăraș salvamontiști, jandarmi montani, efective de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) și polițiști.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Din fericire, nu este un incident real, ci un exercițiu de salvare-evacuare.

Precizăm că Vârful Capra are o altitudine de aproape 2.500 de metri.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Exerciţiul este organizat de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, cu participarea unor reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului General de Aviaţie, ai Salvamontului, Inspectoratului General al Poliţiei Române şi ai altor structuri cu responsabilităţi în materie.

Acest exerciţiu este prevăzut în proiectul „Consolidarea capacităţilor Jandarmeriei Române”, cofinanţat prin programul de cooperare elveţiano-român. Antrenamentele au loc în județele Argeș, Prahova și Sibiu. (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3