Kaia 930 x 120

caini_008_resize

Strand, raiul cainilor de rasa pentru o zi

Caini de mii de euro au defilat sambata, 2 iulie 2011, in Parcul Strand din Pitesti. Crescatori pasionati de caini din toata tara, reprezentanti ai unora dintre cele mai importante canise din Romania, au expus exemplare rare si foarte valoroase la Pitesti in cadrul unui concurs chinologic de mii de euro.

Sambata a avut loc in Parcul Strand din Pitesti o expozitie chinologica importanta, organizata de Asociatia Chinologica ,,ARGUS” Pitesti cu sprijinul Primariei municipiului resedinta de judet al Argesului.

La eveniment au participat proprietarii a 240 de caini de rasa, multi dintre ei foarte valorosi si cu titluri importante la activ, peste 70 de rase fiind reprezentate. La fata locului au fost prezenti si reprezentanti ai Politiei Animalelor din Bucuresti, dar si multi spectatori care s-au bucurat de un show de calitate.

Castigatorii au diplome, cupe si alte premii, langa corturile participantilor fiind si standuri cu produse specializate pentru caini (inclusiv mancare). Cat despre valoarea concurentilor, aceasta se reflecta si in preturile care variau de la 100 de euro puiul la cateva mii de euro.

De exemplu, pentru un ogar rusesc pretul este de 500 de euro, pentru un labrador este de 400 de euro iar pentru un ciobanesc caucazian vorbim de 400 de euro pretul unui pui dintr-o familie de campioni.

555×222  MAIA
570 X 90 POSADA 3