Donaris 930 x 122

bulevardul republicii

ȘOFERI PERICULOȘI PE BULEVARDUL REPUBLICII

Șoferi periculoși pe bulevardul Republicii. Aproape că nu este zi în care un șofer să nu fie prins în Pitești de polițiștii rutieri depășind cu mult viteza legală în localitate. S-a întâmplat și ieri, pe bulevardul Republicii.

Citiți și: Amendă uriașă pentru șoferii care fac asta!

Biroul de Presă al Poliției Argeș ne-a informat astăzi că aparatul radar l-a înregistrat pe un șofer circulând cu 115 kilometri pe oră.

În vârstă de 20 de ani, din Pitești, șoferul, care conducea un autoturism Volkswagen, a primit o amendă de 1.305 lei. De asemenea, permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Cu doar o zi înainte, tot pe bulevardul Republicii, un alt șofer, din Moșoaia, a fost înregistrat de radar cu 104 kilometri pe oră (subiectul pe larg, AICI). (Foto: Arhivă – descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90