930 x122 grota rece

bulevardul republicii

ȘOFERI PERICULOȘI PE BULEVARDUL REPUBLICII

Șoferi periculoși pe bulevardul Republicii. Aproape că nu este zi în care un șofer să nu fie prins în Pitești de polițiștii rutieri depășind cu mult viteza legală în localitate. S-a întâmplat și ieri, pe bulevardul Republicii.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Biroul de Presă al Poliției Argeș ne-a informat astăzi că aparatul radar l-a înregistrat pe un șofer circulând cu 115 kilometri pe oră.

În vârstă de 20 de ani, din Pitești, șoferul, care conducea un autoturism Volkswagen, a primit o amendă de 1.305 lei. De asemenea, permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 90 de zile.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Cu doar o zi înainte, tot pe bulevardul Republicii, un alt șofer, din Moșoaia, a fost înregistrat de radar cu 104 kilometri pe oră (subiectul pe larg, AICI). (Foto: Arhivă – descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90