New Profesional Consult 930 x 122

amenzi

ȘOFERI TUPEIȘTI, AMENDAȚI PE FRAȚII GOLEȘTI

Șoferi tupeiști, amendați pe Frații Golești.

Citiți și: Luna aceasta se dau amenzi uriașe!

Agenți ai Poliției Locale Pitești au avut astăzi o acțiune pe bulevardul Frații Golești din Pitești. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Bogdan Aristănțoiu, acțiunea a vizat parcările neregulementare pe trotuar și/ sau spațiul verde.

În total au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, precizează sursa citată. ”Pentru oprire neregulamentară, se aplică o sancțiune de 2-3 puncte de amendă (între 290 și 435 de lei), dar și 2 puncte de penalizare la permis, iar pentru staționare amenda este cuprinsă între 580 și 725 de lei (4-5 puncte) și 3 puncte de penalizare la permis.”, ne declară Aristănțoiu.

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Purtătorul de cuvânt al Poliției adaugă faptul că acțiunile vor continua și în alte zone de pe raza municipiului Pitești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90