EcoMoto 930×122

furt auto

    A COMIS ALTE DOUĂ INFRACŢIUNI CU MAŞINA FURATĂ DE LA SERVICIU

    Ieri, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, și au reținut un tânăr de 21 de ani, din Băiculești.

    Citiți și: B.D și…Poliția în alertă! S-a furat o mașină din centrul Piteștiului!

    Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 21 spre 22 iulie a.c., pe raza localității Drăganu, cel în cauză, i-ar fi sustras unui bărbat de 30 de ani, din București, geanta cu bunuri personale, un laptop și telefonul mobil, după ce i-ar fi promis că îl va transporta, cu autoturismul, în municipiul Rm.Vâlcea.

    Anterior, tânărul ar fi sustras un autoturism de la locul de muncă, pe care l-ar fi condus pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere.

    Citiți și: Piteşti: Un adolescent de 17 ani, băut, a furat o maşină şi a lovit alte cinci

    În urma sesizării, de către persoana vătămată, a celor întâmplate, tânărul a fost identificat în scurt timp, iar prejudiciul a fost recuperat. După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

    (Foto: descriptiv)

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90