EcoMoto 930×122

furt auto

ŞOFERIŢĂ DIN ARGEŞ PRĂDATĂ DE O AVERE ÎN PARCARE LA JOHN, DUPĂ CE A UITAT PORTIERA DESCUIATĂ

O femeie din comuna Răteşti a trăit un adevărat şoc, după ce hoţii i-au sustras din maşina uitată descuiată în parcarea centrului comercial JOHN din Piteşti un rucsac cu zeci de mii de lei, bijuterii din aur şi documente.

Citiți și: B.D și…Poliția în alertă! S-a furat o mașină din centrul Piteștiului!

Am aflat că rucsacul furat conţinea 5.000 de lei, 2200 Euro, bijuterii din aur în greutate de circa 500 de grame (cercei, pandantive, lănțișoare, inele, etc), documente personale (acte de identitate, diplome de studii, carduri bancare şi altele).

Fiul femeii a fost cel care a sunat la poliţie, iar cazul a fost preluat de agenţii Secţiei 2 Piteşti. În baza probelor obţinute, oamenii legii au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, pe raza municipiului Piteşti şi a comunei Merişani.

Citiți și: Piteşti: Un adolescent de 17 ani, băut, a furat o maşină şi a lovit alte cinci

Potrivit IPJ Argeş, s-a stabilit că în ziua de 21 decembrie a.c., un bărbat de 32 de ani, din Piteşti, şi un tânăr de 19 ani, din Merişani, ar fi sustras dintr-un autoturism lăsat neasigurat, un rucsac ce conţinea bani, bijuterii şi documente personale, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei. În urma percheziţiilor şi a activităţilor desfăşurate de poliţişti, bunurile au fost recuperate şi restituite persoanei vătămate.

Dosarul cauzei va fi înaintat unităţii de parchet competente, cu propunere legală.

(Foto: descriptiv)

 

 

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90