NOR CURIER 930X122

furt auto

Piteşti: Un adolescent de 17 ani, băut, a furat o maşină şi a lovit alte cinci

Piteşti: Un adolescent de 17 ani, băut, a furat o maşină şi a lovit alte cinci.

Citiți și: B.D și…Poliția în alertă! S-a furat o mașină din centrul Piteștiului!

IPJ Argeş informează că, în cursul nopții de 12 spre 13 octombrie a.c., în jurul orei 04:00, polițiștii piteșteni au identificat un autoturism avariat, cu cheile în contact, iar în apropiere alte 5 autoturisme parcate în zona blocului „L4” din cartier Nord, bulevardul Nicolae Bălcescu.

Acestea prezentau avarii (VIDEO).

Citiți și: Argeș: Au furat două vehicule dintr-o curte și apoi le-au abandonat

 

 

În aceeași zonă a fost identificat un minor de 17 ani, care nu își justifica prezența și care a fost condus la sediul poliției pentru cercetări.

 

„Cel în cauză nu deține permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință, conducere fără drept și sub influența alcoolului, conform art. 229, 230, 335 și 337 din Codul Penal.

La acest moment cercetările sunt în desfășurare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, precizează IPJ Argeş.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3