Donaris 930 x 122

șoferi bețivi

Pitești: Urmărire a unui şofer beţiv, prin Găvana

În noaptea de 9 spre 10 octombrie a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat un tânăr de 23 de ani, din Schitu-Golești, care conducea un autoturism pe str. Doctor Carol Davila din Pitești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Citiți și: S-a înregistrat un nou record de alcoolemie la volan

La semnalul polițiștilor, tânărul a încercat să se sustragă controlului, fugind în zona unui teren viran limitrof străzii unde a fost oprit, fiind prins de polițiști, imobilizat și condus la sediul poliției.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare a alcoolemiei mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: Argeş: Şoferi beţivi, au condus spre răspunderea penală

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90