Donaris 930 x 122

șoferi bețivi

„Campioni” la proba cu etilotestul

„Campioni” la proba cu etilotestul. În acest sfârșit de săptămână, mai mulți șoferi s-au ales cu dosar penal pentru conducerea vehiculelor sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: S-a înregistrat un nou record de alcoolemie la volan

Doi dintre aceștia s-au remarcat cu valori ridicate de alcoolemie la proba cu etilotestul.

Spre exemplu, Alin C., de 27 de ani, a fost oprit de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești pe strada Egalității din municipiu, în timp ce se afla sub influența alcoolului. Bărbatul a fost pus să sufle în etilotest, rezultând o valoare de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din acest motiv, i-au fost ulterior recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: Argeş: Şoferi beţivi, au condus spre răspunderea penală

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere al bărbatului a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Un alt șofer aflat sub influența alcoolului a fost oprit la Rucăr.

Adrian G., în vârstă de 47 de ani, din localiatea Stoenești, a dat în etilotest 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recolatarea de probe biologice, iar în cauză a fost întocmit dosar penal. conform art. 336. Permisul de conducere al împricinatului a fost, totodată, reținut.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3