930×122 CAPRA 5

șoferi bețivi

Şofer din Argeş surprins în exces de viteză şi alcool la volan

În ziua de 19 septembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat un bărbat care conducea un autotursim cu viteză excesivă. În timpul verificărilor, oamenii legii au constatat că şoferul era serios turmentat.

Citiți și: S-a înregistrat un nou record de alcoolemie la volan

Maşina a fost oprită pe raza localității Băiculești, pe DN 7C. A fost identificat la volan Ion B., de 38 de ani, din comuna Arefu, care conducea cu 101 km/h în localitate și având o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: Argeş: Şoferi beţivi, au condus spre răspunderea penală

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere al bărbatului a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Totodată, ca urmare a depășirii limitei legale de viteză de pe sectorul de drum pe care a fost înregistrată abaterea, împricinatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3