930×122 CAPRA 5

șoferi bețivi

Beat şi fără permis, a făcut accident şi a fugit împreună cu pasagerul

Aproape de miezul nopţii trecute, un şofer a lovit o maşină parcată la Curtea de Argeș şi a părăsit locul evenimentului rutier. Ulterior, s-a stabilit că era băut şi avea permisul suspendat.

Citiți și: S-a înregistrat un nou record de alcoolemie la volan

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 37 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe b-dul Basarabilor, din direcția Pitești către Valea Iașului, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar.

Ulterior, atât conducatorul auto, cât și pasagerul au părăsit locul producerii accidentului, fără încuviințarea polițiștilor, fiind depistați la scurt timp. Din verificări a reieșit faptul că bărbatul care a condus autoturismul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat și se afla sub influența alcoolului, aparatul etilotest indicând o valoare mai mare decât limita de 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Argeş: Şoferi beţivi, au condus spre răspunderea penală

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor”, a transmis IPJ Argeş.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3