930×122 CAPRA 5

șoferi bețivi

Argeş: Cu maşina avariată şi dosar penal

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: S-a înregistrat un nou record de alcoolemie la volan

Ca urmare a abaterilor constatate la regimul circulației pe drumurile publice, au fost aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 50.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 13 permise de conducere și au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

Un şofer s-a ales şi cu dosar penal, după ce a ajuns cu maşina în şanţ, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citiți și: Argeş: Şoferi beţivi, au condus spre răspunderea penală

IPJ Argeş precizează:

„În noaptea de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 21.00, poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rociu au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe DJ 703B, din localitatea Rociu.

Polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 52 de ani, din Roșiorii de Vede, care conducea un autoturism pe DJ 703 B, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în șanțul de pe partea stângă a drumului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, drept pentru care a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar verificările continuă.”

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90