930 x122 grota rece

șoferi bețivi

„Napoleon” de Argeş conducea cu viteză, beat, în timp ce vorbea la telefon

„Napoleon” de Argeş conducea cu viteză, beat, în timp ce vorbea la telefon.

Citiți și: S-a înregistrat un nou record de alcoolemie la volan

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș l-au depistat pe Adrian R., bărbat de 33 de ani, din Curtea de Argeș, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității Băiculești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 103 km/h.

Totodată, oamenii legii au observat că bărbatul şofa în timp ce vorbea la telefon şi i-au făcut semn să tragă pe dreapta. Poliţiştii au decis să facă o verificare mai amănunţită şi l-au pus pe şofer să sufle în etilotest. Acesta a indicat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Argeş: Şoferi beţivi, au condus spre răspunderea penală

Ulterior, Adrian R. a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pentru viteză, poliţiştii l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

În ceea ce priveşte alcoolemia depistată şi refuzul prelevării de probe biologice, s-a întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90