New Profesional Consult 930 x 122

șoferi bețivi

Argeș: Pentru un tânăr, plimbarea cu mașina s-a încheiat cu dosar penal

Un tânăr de 24 de ani s-a ales cu dosar penal pentru două infracțiuni, după ce a fost depistat conducând un vehicul fără drept. S-a întâmplat ieri seară, pe raza comunei Bârla, drumul județean DJ 679.

Citiți și: S-a înregistrat un nou record de alcoolemie la volan

Conducătorul auto, identificat drept Nicolae Gabriel S., avea permisul suspendat. Ulterior, polițiștilor le-a „mirosit” și a alcool, așa încât au decis să-l testeze pe bărbat. Acesta, supărat de ce a pățit, a refuzat etilotestul, dar și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din acest motiv, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru două infracțiuni, pe numele tânărului despre care am aflat că este din județul Olt.

Citiți și: Argeş: Şoferi beţivi, au condus spre răspunderea penală

IPJ ARGEȘ PRECIZEAZĂ

„În seara zilei de 25 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au depistat un bărbat de 24 de ani, din comuna Nicolae Titulescu, județul Olt, care conducea un autoturism pe D.J. 679, pe raza localității Bârla, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

De asemenea, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 335 și 337 din Codul Penal.”

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3