EcoMoto 930×122

șoferi bețivi

Obosit de poliţişti, a oprit maşina şi şi-a aprins o ţigară

Un piteştean a făcut-o lată azi-noapte. A băut zdravăn şi a plecat la plimbare cu maşina, însă – ghinion: s-a întâlnit cu poliţiştii de la Secţia 2 Piteşti. Aceştia i-au făcut semn să oprească autoturismul, însă bărbatul şi-a continuat drumul, motiv pentru care oamenii legii au comunicat situaţia şi mai multe echipaje au plecat în căutarea acestuia.

Citiți și: La 19 ani, gonea cu 238 km/h pe Autostradă. Poliția nu a putut să îl prindă

La scurt timp, polițiștii Secției 3, împreună cu polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poaiana Lacului, au reușit identificarea conducătorului auto. Este vorba despre Ionuţ C., de 32 de ani, din Piteşti. Acesta a fost găsit aproape de pădure, pe varianta Găvana – Trivale.

Trăgea dintr-o ţigară şi părea „dărâmat” de la consumul de alcool în exces. Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, dar și recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: Argeș. Un șofer a pus Poliția pe jar! I-a surprins până și pe agenți cu ce a putut să facă

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

(Foto: descriptiv)

 

 

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90