Donaris 930 x 122

politisti

Urmărire ca-n filme! Doi polițiști au ajuns la spital!

Urmărire ca-n filme! Doi polițiști au ajuns la spital!

Citiți și: Argeș. Șeful de post și subalterna care s-au iubit în sediul Poliției, decizie neașteptată

Trei persoane au fost rănite duminică seară după ce un şofer care consumase alcool şi substanţe interzise nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a lovit o autospecială de poliţie.

Accidentul a avut loc pe Şoseaua Colentina, din Capitală.

Citiți și: Argeș. Un polițist-examinator auto a primit ,,dragoste” pentru a o trece examenul

”La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 23.45, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 3, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător de autovehicul care circula pe Bd. Camil Ressu.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului şi a încercat să se sustragă, continuându-şi deplasarea. În acest context, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, solicitând totodată sprijin colegilor aflaţi în proximitatea zonei prin intermediul staţiei emisie-recepţie. În momentul în care a ajuns pe Şos. Colentina, la intersecţia cu strada Cremenita, a intrat în coliziune cu o autospecială de poliţie”, relatează Brigada de Poliție Rutieră.

Conducătorul autovehiculului urmărit a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 31 ani. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.41 mg/l, precum şi cu aparatul Drugtest, care a relevat prezenţa unei substanţe interzise în organism.

Mai multe informații, AICI

Foto: Arhivă/Descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 pe 90 Costache