930×122 CAPRA 5

politisti

Urmărire ca-n filme! Doi polițiști au ajuns la spital!

Urmărire ca-n filme! Doi polițiști au ajuns la spital!

Citiți și: Video – Focuri de armă între polițiști și polițiste

Trei persoane au fost rănite duminică seară după ce un şofer care consumase alcool şi substanţe interzise nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a lovit o autospecială de poliţie.

Accidentul a avut loc pe Şoseaua Colentina, din Capitală.

Citiți și: Bătaie între polițiști după o șicanare în trafic. Unul a ajuns la spital

”La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 23.45, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 3, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător de autovehicul care circula pe Bd. Camil Ressu.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului şi a încercat să se sustragă, continuându-şi deplasarea. În acest context, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, solicitând totodată sprijin colegilor aflaţi în proximitatea zonei prin intermediul staţiei emisie-recepţie. În momentul în care a ajuns pe Şos. Colentina, la intersecţia cu strada Cremenita, a intrat în coliziune cu o autospecială de poliţie”, relatează Brigada de Poliție Rutieră.

Conducătorul autovehiculului urmărit a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 31 ani. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.41 mg/l, precum şi cu aparatul Drugtest, care a relevat prezenţa unei substanţe interzise în organism.

Mai multe informații, AICI

Foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90