930×122 CUMPANA 5

șoferi bețivi

Argeş: Prietenii au sărit în apărarea şoferului beat şi i-au agresat pe poliţişti

Noapte de pomină pentru trei bărbaţi din Argeş, dintre care unul aflat beat la volan. Pe raza comunei Vedea, au dat nas în nas cu poliţiştii care i-au oprit la un control de rutină. După proba cu etilotestul, şoferul a simţit că-l paşte o sancţiune penală şi a încercat să se apere prin… refuz.

Citiți și: S-a înregistrat un nou record de alcoolemie la volan

În momentul în care agenţii i-au transmis că are o alcoolemie de 0,84 mg/l şi trebuie să meargă la recoltare de probe biologice, şoferul, identificat drept Laurențiu-Cătălin G., de 30 ani, din comuna Vedea, a spus că nu merge la spital.

Mai mult decât atât, şi amicii cu care se afla în autoturism au sărit să-i ţină partea, agresându-i verbal pe oamenii legii.

Citiți și: Argeş: Şoferi beţivi, au condus spre răspunderea penală

Aceştia din urmă au solicitat intervenţia mascaţilor pentru calmarea spiritelor încinse de la alcool.

Cu toată opoziţia celor trei, deznodământul a fost acelaşi ca şi în alte cazuri cu şoferi beţi la volan: dosar penal şi permis suspendat, în vederea anulării. În ceea ce-i priveşte pe cei doi amici, se fac în continuare verificări.

Iată şi precizările IPJ Argeş cu privire la acest caz.

„În noaptea de 30 iunie spre 01 iulie a.c., în jurul orei 03.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au depistat un bărbat de 30 de ani, din Vedea, care conducea un aututoturism pe DJ 703 B, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 337 din Codul Penal, iar cercetările continuă.

În autoturism se mai aflau alți doi bărbați, de 25, respectiv 27 de ani, ambii din Vedea, care au devenit agresivi verbal față de polițiști. S-a solicitat sprijinul luptătorilor pentru Acțiuni Speciale, în vederea conducerii celor în cauză la sediul poliției, pentru continuarea verificărilor.”

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

RAW FOTO 570 X 90