Donaris 930 x 122

șoferi bețivi

Un șofer din Argeș le-a „comis” pe toate dintr-un foc

Un șofer din Argeș le-a „comis” pe toate dintr-un foc. Bărbatul, din Curtea de Argeș, s-a urcat băut la volan, fără permis, iar în ceea ce privește autoturismul, acesta avea montate alte plăcuțe de înmatriculare decât cele aferente. Din aceste cauze, individul va răspunde pentru trei fapte penale!

Citiți și: S-a înregistrat un nou record de alcoolemie la volan

IPJ Argeș precizează:

„În cursul zilei de sâmbătă, 9 aprilie, polițiștii din Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 37 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism pe str. Ion Heliade Rădulescu din același municipiu, fără a poseda permis de conducere și în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Totodată, din verificări a rezultat că plăcuțele cu numărul de înmatriculare care erau aplicate pe autoturism nu erau aferente acestuia, iar autovehiculul în cauză nu este înmatriculat.
Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabiliti alcoolemiei.

Citiți și: Piteşti: Aflat la o vârstă respectabilă, a ieşit băut cu maşina la plimbare

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334, 335 și 336 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvărșite.”

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3