930×122 CAPRA 5

șoferi bețivi

Beat fiind, a intrat cu maşina într-un imobil din Piteşti

Beat fiind, a intrat cu maşina în zid pe strada Dumbravei. La miezul nopţii trecute, fix la ora 0, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Dumbravei din municipiul Pitești.

Citiți și: S-a înregistrat un nou record de alcoolemie la volan

Din verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti, s-a stabilit că un bărbat care conducea un autoturism pe str. Dumbravei de pe raza localității de domiciliu, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu zidul unui imobil.

Este vorba despre Cătălin G., de 31 de ani, din Piteşti.

Citiți și: Argeş: Şoferi beţivi, au condus spre răspunderea penală

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

(Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90