930X122 MAIA

șoferi bețivi

Beat şi fără permis, a ajuns cu maşina în canalul de irigaţii

A ajuns cu maşina în canalul de irigaţii. În cursul nopţii trecute, în jurul orei 01:30, polițiștii din Ștefănești au depistat un tânăr de 22 de ani, din Mărăcineni, la scurt timp după ce acesta a produs un eveniment rutier din care au rezultat doar pagube materiale.

Citiți și: S-a înregistrat un nou record de alcoolemie la volan

Din verificări s-a stabilit că şoferul, identificat drept Victor Valentin B., ar fi condus un autoturism pe strada Sticlelor din Ștefănești, fără a poseda permis de conducere, intrând în coliziune cu glisierele de protecție și cu un indicator rutier, autoturismul oprindu-se într-un canal de irigații betonat.

Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citiți și: Argeş: Şoferi beţivi, au condus spre răspunderea penală

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335, 336 și 230 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost comisă.

(Foto: descriptiv)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90