930×122 CAPRA 5

șoferi bețivi

Pitești: Surpriză într-un BMW oprit pe Frații Golești. Șoferul era pe „etanol”

Așa cum v-am informat, în cursul serii trecute polițiștii au organizat un filtru pe bulevardul Frații Golești din municipiu, scopul fiind acela de a depista șoferii care nu respectă legislația rutieră (detalii despre acțiune, AICI).

Citiți și: S-a înregistrat un nou record de alcoolemie la volan

În urma controalelor, cel puțin trei conducători auto au fost sancționați.

Cea mai gravă abatere a fost a unui șofer care, aflat la volanul unui BMW, s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Testat cu etilotestul, a rezultat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal.

Citiți și: Argeş: Şoferi beţivi, au condus spre răspunderea penală

 

 

Un altul, tot cu BMW, a „scăpat” doar cu contravenție, având sub 0,4 mg/l.

Seria neregulilor a fost încheiată de șoferul unui autoturism Mercedes care conducea având ITP-ul expirat. În acest caz, talonul a fost reținut.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Vasi spune:

    Ce ați vrut sa spuneți cu etanol sau alcool? Știm ca se bea la greu în Pitești și mai pica cine e fraier. Da ce facem cu fatucile astea blonde prezintă moda sau lucrează cu paru ala în vânt ? Nu le vede nimeni din șefi când le scoate pe strada sau au alta ocupație ? Tita generale barosane unde esti te ascunzi tu ce faci în birou foi de parcurs la firma și camioane ??! Marinescule tu unde te pitesti ești la shoping? Puneți fraților mana pe munca ca șefi și asa aveți salarii babane lăsați manevrele astea numai cu cioace de adormit toti bebelușii 🤠🤠🤠

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3