furt auto

Update/Furt auto Trivale: Ei sunt poliţiştii care l-au prins pe tânăr în flagrant

Piteşti: Tânăr de 20 de ani, prins în flagrant când încerca să fure o maşină. S-a întâmplat la periferia cartierului Trivale, aproape de limita cu Moşoaia.

Citiți și: ŞOFERIŢĂ DIN ARGEŞ PRĂDATĂ DE O AVERE ÎN PARCARE LA JOHN, DUPĂ CE A UITAT PORTIERA DESCUIATĂ

La ora 01:45 din noapte, s-ar crede că mai toți oamenii dorm. Dar nu a fost cazul și pentru un tânăr de 20 de ani, care încerca să sustragă o mașină, în Pitești, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Întâmplarea a făcut ca un bărbat de 77 de ani să arunce o privire la mașina care era parcată în apropierea porții. În acel moment, a văzut o persoană care îi umblă la mașină, așa că a sunat la 112.

Citiți și: INCIDENT ÎN TÂRGUL SĂPTĂMÂNAL. PERCHEZIȚIE LA SUSPECT

Sesizarea a fost transmisă polițiștilor de la Secția nr. 3 Poliție Pitești și de la Secția de Poliție Rurală Poiana Lacului, locul indicat fiind la limita dintre zonele de responsabilitate ale celor două structuri.

Fiind vorba despre o zonă cu multe străduțe, ce oferea posibilitate de scăpare, polițiștii s-au împărțit în două echipe, pornind pe jos în căutare, în timp ce colegii din dispecerat țineau legătura cu apelantul, pentru a transmite cât mai multe detalii despre ce se întâmplă la fața locului.

 

 

TREI POLIŢIŞTI L-AU SURPRINS PE AUTOR

Echipa aflată mai aproape, formată din Dan, Adelina și Alex, a mers rapid spre locul indicat, știind cât de important este să ajungă repede. Ajunși în apropierea autoturismului care avea un geam spart, băieții s-au apropiat de mașină și, pentru că au acționat rapid și ferm, l-au surprins pe autor în mașină, l-au scos și l-au încătușat.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală și cei ai Secției 3 au continuat colaborarea, deși locația era în competența primilor, iar după administrarea probatoriului, în ziua de 17 iulie a.c., tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru furt în scop de folosință sub forma tentativei.

Tânărul de 20 de ani nu este deținător de permis și avea o alcoolemie de peste 1 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Îi felicităm pe colegii noștrii, Agent Șef Principal Stanciu Dumitru, Agent Principal Ionescu Daniel, Agent Șef Adjunct Ivan Adelina și Agent Lică Alexandru, pentru inspirație și implicare, și le urmăm să aibă cât mai multe intervenții reușite”, a transmis IPJ Argeş.

(Foto interior: descriptiv)

Fotoliu 1 555×222

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441