NOR CURIER 930X122

copil disparut

Două zile şi nimic despre Tudor Andrei, tânărul dispărut din Piteşti

Două zile şi nimic despre Tudor Andrei. Poliţiştii ne-au informat, în această dimineaţă, că nu au găsit indicii şi urme clare legate de locul unde ar fi putut ajunge Aldea Tudor Andrei, tânărul de 19 ani care a dispărut acum două zile din Piteşti (detalii, AICI).

Citiți și: Alertă în Pitești! Copil de 10 ani dispărut fără urmă

 

Citiți și: Tragic! Un copil de 6 ani a fost găsit înecat

 

Se pare, totuşi, că a fost stabilită o zonă unde sunt cele mai mari şanse ca tânărul să se afle. O variantă este ca tânărul să fi rămas într-o pădure de lângă Cicăneşti. În zona respectivă, poliţiştii au format un fel de tabără de căutare şi s-au deplasat în cursul zilei de ieri prin desiş, încercând să-l găsească pe Tudor. Fără rezultat.

 

 

Apropiaţii tânărului nu au aflat, în paralel, nimic concret. Ultimul mesaj publicat de sora lui Tudor, în această dimineaţă: „Au trecut 40 de ore de la dispariția fratelui meu și nu avem nici o veste până acum.”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3