930 x122 grota rece

fără permis

Beat criță la volan, implicat într-un accident rutier în Ștefănești

În cursul zilei de vineri, 10 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au depistat un bărbat de 60 de ani, din Călinești, care fusese implicat într-un eveniment rutier, pe raza localității Ștefănești, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Lege! Se pierde permisul până la 10 ani!

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Tot în cursul zilei de vineri, un alt bărbat, în vârstă de de 48 de ani, din Lunca Corbului, a fost prins de polițiști pe DJ 679, pe raza localității de domiciliu, în timp ce conducea un autoturism, el aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Pitești. Graba strică treaba. Un tânăr de 18 ani a dat de belea în oraș

Și în acest caz, bărbatul s-a ales cu dosar penal și i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cursul zilei de ieri, 11 septembrie, abaterile în trafic au continuat, polițiștii identificând, în jurul orei 08.30, un șofer de 59 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe strada Coasta Câmpului, de pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

LA PLIMBARE PRIN ORAȘ, FĂRĂ PERMIS

Un alt bărbat a fost surprins de polițiști, de această dată pe raza municipiului Pitești, mai exact pe strada Dimitrie Bolintineanu, conducând un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, din comuna Petrești, județul Dâmbovița, s-a ales cu dosar penal, conform art. 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta s-a produs.

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş au aplicat aproape 350 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 100.000 de lei și au reținut 25 de permise de conducere.

Foto descriptiv

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90