Kaia 930 x 120

pitesti

EXCLUSIV! Bugetul Piteştiului este gata

403 milioane de lei, la atât se ridică veniturile totale estimate prin proiectul de buget elaborat pentru anul în curs de Primăria Piteşti. Din această sumă, valoarea totală a investiţiilor se ridică la 167 de milioane de lei, inclusiv din fonduri europene.

Proiectul bugetului municipiului Piteşti pe anul 2013 a fost deja lansat în dezbatere publică prin afişare la sediul Primăriei şi pe site-ul instituţiei. Proiectul mai poate fi consultat şi la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni al Primariei Piteşti, din str.Victoriei, nr.24, intrarea D, dar şi la centrele de încasări impozite şi taxe locale, situate pe bulevardul Republicii , bl.214 , parter (zona Gară Sud), bulevardul 1 Decembrie 1918, bl.M5a, parter (Găvana), strada Bradului, Trivale, lângă şcoala .nr.12 și pe bulevardul Republicii, bl.G 1, Casa Cărţii.

„Având în vedere că în proiectul de buget am cuprins activităţile şi acţiunile pe care intenţionăm să le finanţăm, precum şi obiective de investiţii pe care ni le propunem să le finalizăm ori altele pe care să le începem în cursul anului 2013, ne-ar fi de un real ajutor să vă cunoaştem opiniile în ceea ce priveşte acest proiect de buget”, menţionează conducerea Primăriei.

Sugestiile, propuneriile și opiniile cetăţenilor şi persoanelor juridice pot fi depuse la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni sau trimise prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, până pe 27 martie sau prezentate în cadrul dezbaterii publice a proiectului de buget, dezbatere care va avea loc pe 25 martie, începând de la ora 16:30, în sala de şedinţe a Primăriei Piteşti, din str. Victoriei nr. 24, intrarea D.

555×222  MAIA
New Profesional Consult 570×90