EcoMoto 930×122

cj arges

Radu Perianu: „30% din șefii din Consiliul Județean Argeș vor pleca acasă!”

Radu Perianu: „30% din șefii din Consiliul Județean Argeș vor pleca acasă!”

Citiți și: News ALERT: E gata! El este președintele CJ Argeș!

Comunicat de presă PNL Argeș

„Renunțăm la toți cei care taie frunze la câini și plimbă hârtii aiurea. La Argeș, voi face cum a făcut Ilie Bolojan la Bihor.

Consiliul Județean Argeș are prea mulți șefi!

Citiți și: Alin Călinescu: În mandatul meu, Mioveniul va beneficia de o regenerare urbană completă

Bugetul județului nu este un sac fără fund să vă țină pe toți în funcții de conducere.

Este nevoie de echilibru pentru a sprijini economia locală.

De aceea, o temă importantă pe care o am în vedere legat de Consiliul Județean Argeș este gestionarea responsabilă și eficientă a bugetului. Asta înseamnă renunțarea la minim 30% dintre funcțiile de conducere din cadrul instituției și utilizarea banilor economisiți pentru proiecte benefice comunității.

Am în vedere exemplul Bihorului, acolo unde colegul meu liberal, Ilie Bolojan, a redus aparatul bugetar al CJ la jumătate și a făcut o economie de 6 milioane de euro.

Oamenii care muncesc nu trebuie să se teamă!

Trebuie să rămână cei care muncesc și dau dovadă de profesionalism. Există o fișă a postului care trebuie să fie în concordanță cu activitatea.

Știu că voi supăra, îmi asum să îi supăr pe cei deranjați că nu susțin nepotisme și favoritisme. O spun cu tărie: este nevoie de reorganizarea aparatului bugetar al Consiliului Județean Argeș.

Să nu uităm că anul trecut atunci când Coaliția de guvernare și-a asumat măsuri fiscal-bugetare pentru reducerea deficitului bugetar și cerea reorganizarea instituțiilor publice, la Consiliul Județean Argeș erau înființate zeci de posturi.

Argeșul are nevoie de o concepție nouă, proaspătă de dezvoltare locală și doar Partidul Național Liberal o poate asigura.”

Radu Perianu: „30% din șefii din Consiliul Județean Argeș vor pleca acasă!”

COMANDAT DE PNL ARGEȘ, EXECUTAT DE SC EPIT PRO ADVERTISING S.R.L. COD MANDATAR  MFC 21240015

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • andrei spune:

    Păi pe principiul ăsta , plecați toți acasă. Nu vă mai diferențiază nimic de PSD . Demagogie ieftină.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3